Wijze van werken

Computergestuurde machines en ambachtelijk Fries vakmanschap. Moaimakke – Fries voor ‘mooi gemaakt’- levert houten interieurs en meubelstukken van hoge kwaliteit en weet klantwensen te vertalen in betaalbaar design.

Een nieuwe keuken, grote eettafel of badmeubel op maat. Het proces van Moaimakke start altijd met een klantwens. In een (online) gesprek nemen we alles door: welke apparatuur heb je nodig, wil je de vaatwasser op hoogte of een apothekerskast op maat? Welke materialen vind je mooi? Wat past bij de rest van het interieur? Zijn alle wensen en mogelijkheden duidelijk? Dan meet ik alles in.

Met deze input ga ik gelijk aan de slag. In 3D schets ik jullie nieuwe interieur of meubel. Dit ontwerp stuur ik digitaal door. Dit schaven we bij, net zolang tot jullie tevreden zijn en denken: ‘Ja dit is het!’

Als het ontwerp definitief is gemaakt, dan krijgen jullie een heldere en gespecificeerde offerte van mij. Alles duidelijk op een rij, geen kleine lettertjes en voor een eerlijk tarief.

Is de offerte akkoord? Dan start de bouwfase. Ik maak de detailtekeningen, doe soms nog een definitieve inmeting en bestel de materialen. Tijdens deze fase hou ik jullie op de hoogte met foto’s van het proces. Uiteraard ben je welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

En dan is het eindelijk zover: de plaatsing. Ik lever, monteer en installeer de verschillende elementen, zodat jullie kunnen genieten van een meubel of keuken op maat!

Meer weten?

Een duurzame keuken of uniek houten meubelstuk voor een eerlijke prijs? Moaimakke ontwerpt en bouwt interieurs compleet volgens jouw wensen, goed doordacht en perfect passend. Meer weten? Neem gerust contact op.